058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Weet jij als geen ander de inkoop van producten gestructureerd te organiseren? Weet jij op tactisch, strategisch en operationeel niveau goed in te kopen?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek maakt machines voor de professionele markt wereldwijd. Omdat het gehele proces van idee en ontwerp tot eindproduct binnen het bedrijf gebeurt, kan er snel geschakeld worden om optimaal aan de wensen van haar klanten te kunnen voldoen. Er is niet alleen sprake van verkoop en productie, maar ook van service en onderhoud van de verkochte machines.


Functie

De functie van Technisch Inkoper bij de opdrachtgever van Part Techniek betekent een veelzijdige functie;

Onze opdrachtgever wil graag de inkoop van haar producten gestructureerd geregeld hebben. Dit betekent dat er zowel op tactisch, strategisch en operationeel niveau moet worden ingekocht. Zit je de ene dag nog om tafel met de leveranciers om jaarcontracten te bespreken of kortingsafspraken te bedingen. De andere dag moet de volledige stuklijst doorgenomen worden om te kijken welke onderdelen en halffabricaten nog ingekocht moeten worden om de machine over een paar weken aan de klant af te kunnen leveren.


De werkzaamheden samengevat zijn:

 • Inkopen, zowel op tactisch, strategisch en operationeel niveau;
 • Onderhandelingen met toeleveranciers en bewaken van leveranciersbetrouwbaarheid;
 • Maken van inkoopafspraken, zowel eenmalig als afspraken voor de lange termijn;
 • Inkopen voor de productie vanaf stuklijsten;
 • Samenwerken met Spare Parts afdeling op de Service locatie.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO studie;
 • Opleiding behaalt op gebied van inkoop (NEVI 1);
 • Kennis op het gebied van ERP systemen;
 • Ervaring in de techniek, machine, en of werktuigbouw heeft een grote pré.


Aanbod

Onze opdrachtgever is een continu groeiend bedrijf. Ze hebben een productielocatie waar de machines ontwikkelt en geproduceerd worden. Alle afdelingen zijn aanwezig: engineering, lasserij, assemblage en kwaliteitscontrole. Dit wordt jouw terrein, om tijdig, en tegen een goede conditie alle delen binnen te hebben van onze toeleveranciers. Je krijgt een leuke werkplek samen met een enthousiast team collega’s waarmee je samen de orders door de productie haalt.


Je krijgt onder andere:

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Technisch Inkoper’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.