058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de verbindende schakel tussen engineering en productie naar wie PART Techniek op zoek is?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Maritieme en de Offshore industrie. Ze leveren complete elektrische installaties in de scheepvaart industrie, maar zijn ook actief in de panelenbouw en als toeleverancier voor de industrie.


Functie

In de functie van Technisch inkoper/Werkvoorbereider ben jij de verbindende schakel tussen engineering en productie. Je voert de inkoop uit rondom projecten en daarbij ben jij verantwoordelijk voor de levertijden en zorg je dat bestellingen volledig zijn. Dit doe je door ervoor te zorgen dat de benodigde halffabricaten op tijd beschikbaar zijn voor je collega’s. De juiste verhouding vinden in prijs, kwaliteit en levertijd vind je het leukste wat er is. Hierdoor heb je veel en intensief contact met de (internationale) leveranciers. Verder zorg je uiteraard voor een juiste verwerking in het ERP-systeem. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Inkopen van materialen;
 • Afspraken maken over inkoopcondities met leveranciers;
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe leveranciers of componenten;
 • Je hebt nauw contact met de engineers en projectleiders;
 • Werkvoorbereiding;
 • Deelnemen aan werkoverleg van projectteams.


Functie-eisen

 • Diploma MBO 4 / HBO in de techniek of vergelijkbare kennis;
 • Ervaring als werkvoorbereider of inkoper;
 • Communiceren met leveranciers gaat je gemakkelijk af;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent handig met MS Office en ERP systemen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.