058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de ‘spin in het web’ tussen leveranciers, inkoop, kwaliteit en de fabriek naar wie onze opdrachtgever naar op zoek is?


Organisatie

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? En hoe maak je binnen een half uur honderden brieven verzendklaar? Verspreid over ruim 30 landen werken de ruim 6.200 collega’s iedere dag aan de oplossingen voor deze vragen. Sinds 1924 zitten innoveren en verbeteren in de genen van het bedrijf. De wereld van onze opdrachtgever is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien zij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost, frankeren, het vullen en openen van enveloppen en logistiek management van documenten.


Functie

Als Procurement Officer ben je bij onze opdrachtgever verantwoordelijk voor de realisatie van 100% materiaalbeschikbaarheid. Je bent de ‘spin in het web’ tussen leveranciers, inkoop, kwaliteit en de fabriek. Je houdt je bezig met alle activiteiten rondom het verwerven van artikelen en hierover communiceer je met je interne klanten en leveranciers. Zo bespreek je bijvoorbeeld de orderverwachting met leveranciers, zorg je voor het organiseren van in- en uit fasering van artikelen en vind je de perfecte balans in de voorraadhoogte. Je werkt pro-actief aan het oplossen van dreigende materiaal tekorten of kwaliteitsproblemen. Daarnaast in samenwerking met de afdeling Inkoop en QHSE (kwaliteit) bespreek je de leveranciers prestaties. Waar nodig initieer je natuurlijk acties om deze te verbeteren en ondersteun je bij de leveranciersselectie. De functie maakt onderdeel uit van het Material Management team, dat naast Procurement bestaat uit Productie Planning, Logistic Engineering, Warehouse en Customer Care.


Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met logistiek en techniek;
  • Je kunt uitstekend prioriteiten stellen en organiseren, je bent pro-actief, zowel klant- als kwaliteitsgericht, een teamplayer en flexibel;
  • Je communicatie is helder en krachtig. Je bent alert en bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen;
  • MS Office applicaties ken je door en door daarnaast heb je kennis en ervaring met SAP;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Als je ook de Duitse taal beheerst is dit een pré.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.