058 833 0001 info@parttechniek.nl

Technisch ‘Manusje van Alles’ – Werktijden zelf te bepalen! – Drachten

Introductie

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend innovatief bedrijf in de kunststof spuitgietwereld waar je je eigen werktijden mag bepalen? En er zo, samen met je collega’s, voor zorgen dat we de maakindustrie terugbrengen naar Friesland? Solliciteer dan bij PART Techniek op de functie van ‘Spuitgieter / Matrijswisselaar (Prototypes)’.


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek staat voor haar ambitie; lokaal, duurzaam en circulair produceren en zo de maakindustrie terugbrengen naar Friesland.De machines die gebruikt worden, zijn namelijk wereldwijd gelijk en import- en vervoerskosten zijn hoog. Er ligt dus een enorme kans om de voorsprong die we met onze expertise hebben te behouden zodat het werk ook echt lokaal wordt uitgevoerd. Het is innovatief en uitdagend werk in een licht schone werkplaats en/of op kantoor.Functie

Wat is een goede en passende functietitel voor deze baan? Dat weten we eigenlijk niet zo goed. We zoeken iemand die zowel op engineering, achter een freesbank, op de spuitgietafdeling of de assemblage-afdeling wil werken. En zo zijn of haar kennis en vaardigheden ontwikkelt, en er achter komt wat hij/zij echt leuk vindt en waar diegene zich dan in zou willen specialiseren.

Het ene moment ben je bezig met het instellen van een machine, het andere moment met het overleggen met collega’s over aanpassingen van technische tekeningen en weer later ben je bezig met het ontvangen vangoederen, deze controleren met de pakbon en daarna overzichtelijk opruimen in het magazijn.Om de dag af te sluiten om even ietsweg te brengen naar een van de klanten of op te halen bij één van de leveranciers.


Functie-eisen

We zoeken ambitieuze, innovatieve technici die samen willen bouwen aan en met een snelgroeiend bedrijf. Persoonlijkheid is daarbij belangrijker dan opleiding.

  • MBO werk- en denkniveau, richting techniek;
  • Bereid om diverse opleidingen/trainingen te volgen,
  • Ervaring met procesoptimalisatie is een pre;

Wie ben jij?

  • Je toont eigenaarschap in je werk, bent innovatief en werkt samen met je team.
  • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent zeer accuraat: je streeft naar het vermijden van fouten door werkzaamheden op een overzichtelijke, logische en verzorgde manier uit te voeren.
  • Je toont inzet om een optimale invulling te geven aan de uit te voeren werkzaamheden.
  • Je bent jezelf bewust van de noodzaak van kwaliteit en dit bewustzijn is leidend in de uitvoering van je werkzaamheden.Aanbod

Wanneer je bij de opdrachtgever van PART Techniek komt werken, krijg je regelrecht een contract van ze aangeboden.Als je hier komt werken, kies je voor een innovatieve organisatie met een stevige marktpositie. Een gezond bedrijf dat hoogwaardige technische producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

  • Marktconform salaris, afhankelijk per functie.
  • Ruimte om eigen werktijden in te delen (flexibele werktijdenregeling).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.

Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, app of mail dan met PART Techniek op 0641420660 of info@parttechniek.nlNog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘SOLLICITEREN’ We zien uit naar jouw reactie!


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact