058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij diegene die het team van onze opdrachtgever in de machinebouw gaat ondersteunen in haar assemblageproces? Heb jij ervaring in het assembleren van zowel mechanische als elektronische onderdelen?


Organisatie

Met een jong en enthousiast team ga je aan de slag met het ontwikkelen en produceren van doseersystemen voor grondstoffen en additieven in de kunststofverwerkende industrie. Door het nauwkeurige proces besparen de afnemers op het gebruik van grondstoffen en additieven. Tevens wordt een hoogwaardig eindproduct gegenereerd. Het modulaire systeem stelt de klant bovendien in staat om snel in te spelen op nieuwe vragen vanuit de markt. De doseeroplossingen van onze opdrachtgever vind je overal ter wereld.


Functie

Als Technisch medewerker werk je samen met je productieteam om te zorgen dat de bestelde machines door de (internationale) klanten op tijd klaar zijn voor verzending. Tijdens het assembleren zul je rekening moeten houden met de zowel specifieke klant- als land wensen. Geen machine is dus hetzelfde. Dus kun jij nauwkeurig werken en ben je een echte doorpakker, dan is Part Techniek op zoek naar jou!


Samengevat zullen de werkzaamheden als Technisch Medewerker er als volgt uit zien:

 • Je zult de (onder)delen van de producten van onze opdrachtgever volgens klantorder assembleren/monteren. Dit dus rekening houdende met de specifieke eisen en wensen. Dit zullen zowel mechanische als elektronische producten zijn. Assemblagekennis van mechanische en elektronische onderdelen is om die reden een must;
 • Na het voltooien van een order test je de apparaten conform de vastgestelde normen;
 • Eventuele problemen tijdens het assembleren los je op en rapporteer je;
 • Je verwerkt je opgeleverde product in het softwarepakket van onze opdrachtgever;
 • Je voert kwaliteitscontroles uit op de toegeleverde goederen alvorens je deze gaat verwerken;
 • Je helpt mee het productieproces verder te verbeteren alsmede bij het onderhouden van de bijhorende werkinstructies voor de te assembleren assemblageproducten;
 • Na het afronden help je de geassembleerde producten in te pakken.


Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO-3 niveau met als must dat je kennis en/of ervaring hebt met het assembleren van mechanische en elektronische delen. De focus ligt hierbij wel meer op het mechanische aspect;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortegelijke functie;
 • Je hebt ervaring met computers en de bijhorende MS office programma’s;
 • Je bent een echte teamplayer, je bent een doorpakker, klant- en kwaliteit gericht.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.