058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij altijd op zoek naar het meest efficiënte inkoopproces en streef jij naar een optimale relatie met je leveranciers en opdrachtgevers?


Functie

Als Strategisch Technisch Inkoper ben jij een belangrijke schakel binnen het team van onze opdrachtgever. Het team van inkopers bestaat uit zes medewerkers. Zij houden zich bezig met tactische en strategische inkoop van technische onderdelen. Daarbij staat beschikbaarheid van onderdelen altijd centraal: de juiste plaats, juiste hoeveelheid, juiste kwaliteit, juiste prijs en de juiste tijd. Alle onderdelen die nodig zijn worden door jou ingekocht. Dit betekent ook dat jij raamcontracten afsluit met onze leveranciers in binnen- en buitenland en op tactisch en strategisch niveau beslissingen neemt op het gebied van de Supply Chain.


In jouw rol werk je nauw samen met de afdelingen Sales, Engineering en Quality en met (internationale) leveranciers. Je luistert naar de wensen van de opdrachtgevers en staat commercieel stevig in je schoenen. Door je proactieve houding weet je wat er speelt op de internationale markt en weet je signalen die je daar oppikt intern te vertalen naar concrete acties. Jij bent sterk gefocust op doorlooptijdverkorting en je weet daarvoor de logistiek vanuit leveranciers goed te organiseren. Wanneer jij ruimte ziet voor verbeteringen in het proces, initieer je deze en voer jij ze door.


Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent zowel commercieel als technisch goed onderlegd;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als inkoper binnen een technische omgeving. Hierbij was sprake van een sterke focus op prestatie- en kwaliteitsverbetering van de leveranciers;
  • Je bent bekend met ERP-systemen;
  • Je spreekt Nederlands, Duits en Engels.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Technisch Inkoper’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.