058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij elke dag je steentje bijdragen aan de missie van onze opdrachtgever om de wereld te voorzien van schone energie?


Organisatie

Onze opdrachtgever maakt zich oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werken zij elke dag gepassioneerd aan hun gestelde missie: de wereld voorzien van schone energie. Dit doen ze niet alleen. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëren ze zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen en water. ‘Dubbelfunctie’ noemen ze dat. Zo geven deze plekken duurzame energie terug aan de wereld en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de komende generaties.


Functie

Als CAD tekenaar ben je niet alleen bezig met het voortraject van de projecten waarin je passend tekenwerk aanlevert bij uit te brengen offertes. Ook word je betrokken bij de ontwerpfase van te ontwikkelen zonneparken. En in de uitvoeringsfase maak jij het tekenwerk wat ter ondersteuning ingezet wordt voor de werkvoorbereiding en de uitvoering op projectlocaties. Dit alles doe je in een jong en enthousiast team onder leiding van de projectmanager.


Jij bent iemand die goed zelfstandig kan werken, zo kan jij 2D AutoCAD tekeningen maken op basis van een luchtfoto om deze uit te brengen bij offertes voor te ontwikkelen zonneparken. Daarnaast ben je goed in samenwerken en klantgericht. Tijdens het verrichten van locatie opnames voor het uitwerken van montageplannen en werkvoorbereiding breng je technisch inzicht en blijf je leergierig. Naast het maken van de tekeningen ben jij iemand die graag aan de slag gaat met het voorbereiden van de uit te voeren projecten. Hieronder valt het materiaal en materieel uittrekken en tijdig bestellen, het aansturen van montageploegen en installateurs. In de afstemming met de klant heb jij altijd een professionele houding.


Functie-eisen

 • Ervaring met AutoCAD in 2D;
 • Aantoonbare en relevante werkervaring als tekenaar / werkvoorbereider in de bouw of installatietechniek;
 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent secuur, technisch en waar nodig praktisch ingesteld.


Aanbod

 • Marktconform salaris, 8% vakantiegeld;
 • 28 vakantiedagen;
 • Pensioen (waarin je geen eigen bijdrage betaald);
 • Veel vrijheid in de wijze waarop je invulling geeft aan jouw functie;
 • Doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende, jonge en ambitieuze organisatie;
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s en ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.