058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

PART Techniek is op zoek naar een ervaren en enthousiaste tekenaar/werkvoorbereider. Ben jij iemand die zowel zelfstandig als in teamverband werktuigbouwkundige tekenwerkzaamheden uit kan voeren? Krijg jij energie van het voorbereiden, plannen en opstarten van werkplaats en montage klussen?


Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in Heerenveen en ontwerpt, fabriceert en installeert, met ongeveer 100 werknemers, roestvaststalen equipement (bijvoorbeeld tanks, bordessen) en procesinstallaties voor vele klanten door heel (Noord-)Nederland. De klanten opereren met name in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.


Functie

Als tekenaar/werkvoorbereider ondersteun je het bedrijfsbureau bij alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van een tekening en de werkvoorbereiding van verschillende klussen. De ene dag verzorg je tekenwerk in 3D en de andere dag verzamel je informatie uit de tekeningen van de voorcalculaties. Ook houd je je bezig met de voorbereiding van klussen. Je zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden om de klus te kunnen starten is voldaan.


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring. (pre)
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 (engineering/werktuigbouwkunde of vergelijkbaar).
  • Je hebt een brede interesse voor de RVS techniek.
  • Je hebt kennis van en kan werken met (3D) tekensystemen (bij voorkeur Inventor).
  • Je bent klantvriendelijk, proactief en gemotiveerd.


Aanbod

  • Een prettige werksfeer in een informele bedrijfscultuur.
  • Een fulltime dienstverband.
  • Een salaris conform leeftijd, opleiding en cao.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Voldoende opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.