058 833 0001 info@parttechniek.nl

Tekenaar /werkvoorbereider – St.-Annaparochie

Introductie

Onze opdrachtgever is producent van klantspecifieke producten die in binnen- en buitenland geleverd worden. Het betreft hier producten die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Vanwege aanhoudende groei is het bedrijf op zoek naar een Tekenaar/werkvoorberereider!


Functie

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zelfstandig uitwerken van tekeningen conform richtlijnen en normen. Het betreft klantspecifieke tekeningen of aanpassingen/ uitbreidingen aan bestaande producten, verder het aanmaken van werkdossiers met werkbonnen en instructies. Sporadisch teken je maak- en revisiedelen van spare parts.Je tekent met inventor en daarnaast werk je veel met het ERP Systeem. In deze functie is het belangrijk dat secuur en procesmatig denken kan zoals bijvoorbeeld bij het aanpassen / uitbreiden van producten goed letten of dit gevolgen heeft op de werking van het product. De werkgebieden zijn werktuigbouwkundig gerelateerd.


Functie-eisen

  • MBO werktuigbouwkunde niveau 4 of gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring met Inventor autodesk is een pre
  • affiniteit met ERP systemen is pre
  • Steekwoorden voor deze functie zijn: zelfstandigheid, secuur, processen kunnen doorzien en daar naar handelen, leergierig en kwaliteitsbewust.


Aanbod

  • Een marktconform salaris afhandelijk van opleiding en ervaring, Met de mogelijkheid in verder te groeien
  • Een afwisselende functie bij een groeiende organisatie
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een baan voor onbepaalde tijd.


Inlichtingen

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting


Sollicitatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Senior Monteur via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact