058 833 0001 info@parttechniek.nl

Traineeship Mechanical engineering – Drachten

Introductie

Ambitieuze afgestudeerde engineers, of engineers op zoek naar een nieuwe boost in hun carrière, opgelet! Voor onze opdrachtgever zijn we voor een speciaal ontworpen Traineeship op zoek naar leergierige kandidaten die geen uitdaging uit de weg gaan! Lijkt het jou te gek om te mogen leren van een multidisciplinair team van engineers gespecialiseerd in de maritieme en offshore markt? Er is plaats voor een select aantal personen, dus informeer snel bij Part Techniek!


Organisatie

SMST in Drachten is eeninternationaal opererend bedrijf dat offshore-apparatuur ontwerpt en bouwt.Het assortiment omvat een breed spectrum voor de supply chain voor de offshore-industrie.SMST biedt (3D) offshore kranen, gangpaden voor het overbrengen van personeel en vracht, toegang& vrachttorens en systemen voor boren, pijpenleggers en marine.


Door de unieke combinatie van eigen ontwerp- en technische expertise, productiefaciliteiten, testcapaciteit, wereldwijde installatie en service & aftersales, SMSTlevert complete systemen die overeenkomen met de specificaties en verwachtingen van de klant.Modulariteit van de producten vergroot de operationele mogelijkheden en biedt flexibiliteitnaar de offshore-industrie.


SMST daagt constant technische mogelijkheden uit met ongeveer 150 werknemersdie de kans krijgen om mee te groeien met de ontwikkelingen van het bedrijf.


Functie

Het Traineeship Mechanical Engineering is een speciaal programma ontwikkeld voor engineers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun carrière. Je gaat samen werken met een ervaren en multidisciplinair team van engineers, gespecialiseerd in de maritieme en offshore markt. Aangezien SMST turnkey-projecten oplevert, zul je ook vertrouwd raken met alle aspecten die verband houden met de realisatie en werking van de producten. Dit zal je dan ook zeker helpen bij je ontwikkeling tot een ​​volwaardig engineer. Omdat alle facetten van een productiebedrijf binnen SMST beschikbaar zijn, zijn er uitstekende carrièremogelijkheden binnen de engineeringafdeling en SMST als geheel.


Het op maat gemaakte programma bestaat uit theorielessen, maar er wordt vooral gewerkt met praktijkcases. Je wordt gecoacht door specialisten uit de diverse vakdisciplines. Naast de constructie technische aspecten wordt ruim aandacht besteed aan conceptontwikkeling, hydrauliek, software & elektrotechniek, aandrijving techniek, productietechnieken, regeltechniek, ontwikkelmethodieken, marktkennis en de benodigde regelgeving binnen de offshore (wind) markt. Na deze periode wordt, op basis van jouw wensen en kwaliteiten, gekeken naar een geschikt (lopend) project waarbij jij jouw bijdrage aan kunt leveren.


Functie-eisen

  • De voorkeur gaat uit naar kandidaten met HBO of WO in de richting werktuigbouw;
  • Je hebt relevante werkervaring (0-2 jaar);
  • Je hebt affiniteit met sterkteleer, mechanica en bijbehorende productietechnieken;
  • Je ziet het als een uitdaging om (zelfstandig) te rekenen aan constructies;
  • Verder zijn competenties als samenwerken, proactief, communicatief vaardig etc.. belangrijk.


AanbodInlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie en regelen, mocht je het fijn vinden, een informele Meet & Greet inclusief een rondleiding met SMST. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact