058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Vind jij het een uitdaging om zowel in de werkplaats als op locatie bij opdrachtgevers in de voedselverwerkende industrie te werken aan correctief en preventief onderhoud en aan uitdagende technische projecten?


Organisatie

Bij onze opdrachtgever werken 12 mensen aan het ontwerpen, bouwen, verkopen en onderhouden van machineonderdelen op klantspecificatie.


Functie

Je gaat bestaande mechatronische & pneumatische onderdelen en componenten demonteren, controleren en volgens tekeningen en aanwijzingen de componenten weer samenstellen/vernieuwen en produceren (bedrijf heeft eigen CNC draai- en freesbanken). De werkzaamheden vinden zowel in de werkplaats als op locatie van opdrachtgevers plaats. De opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de voedselverwerkende industrie, vaak de zuivelindustrie. Het betreft nieuwbouwprojecten en onderhoud- en storingswerkzaamheden. Je zorgt er samen met je jonge en gepassioneerde collega’s voor dat de continuïteit van het productieprocessen gewaarborgd is.


Functie-eisen

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau bij grote voorkeur een MBO opleiding Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring (bij voorkeur in de zuivel- / voedselverwerkende industrie);
 • Je vindt het leuk om bij klanten op locatie en met procestechnologie te werken;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands;
 • Je bent accuraat, flexibel en in staat zelfstandig te werken;
 • Je hebt goed ontwikkelde probleemoplossende vaardigheden, bent een teamspeler en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Reizen binnen Nederland (met name in het noordelijke deel) is geen probleem voor je.


Aanbod

 • Een collegiale en gepassioneerde werksfeer, waar eerlijkheid en transparantie zeer gewaardeerd;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en interessante groeimogelijkheden;
 • Marktconforme beloning met een goede dekking van reis- en eventuele verblijfkosten;
 • Veel mogelijkheden om professioneel en in je carrière te groeien.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Verspaner / Monteur’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.