058 833 0001 info@parttechniek.nl

Voorman / Teamleider Monteurs – Heerenveen

Introductie

Zie jij jezelf al staan om met een team collega’s bijzondere projecten uit te voeren? Iedere keer weer op een andere locatie, soms dichtbij of soms ver weg. Stroomt er technisch bloed door je aderen en houd jij het overzicht tijdens de uitvoer van projecten? Voor onze opdrachtgever, PAX in Heerenveen, zijn we op zoek naar een Voorman / Teamleider Monteurs.


Organisatie

PAX vervoert machines in alle soorten en maten, van groot en zwaar tot klein en kritisch. Naast het transport dragen ze zorg voor het hele traject; van demontage en verpakken tot plaatsing en montage. Waar ook ter wereld.

Functie

“ Een nieuwe dag. Je stapt uitgerust in de bus en pikt onderweg een aantal collega’s op. Een mooie dag; vandaag leggen jullie de laatste hand aan een project waarbij een complete verpakkingslijn is ontmanteld en klaargemaakt voor transport naar Argentinië. Deze keer een klus dichtbij maar een paar weken terug was je nog met een team aan het sleutelen in Turkije, wat een afwisseling! Je bent bezig geweest met het aansturen van het team, met sleutelen, hijsen, heffen en transport klaar maken. Voor de buitenstaanders vaak bijzonder werk. Tijdens de werkzaamheden was jij het aanspreekpunt op de locatie én voor de mensen uit het team. Druk en intensief: ja, maar samen hebben jullie dit maar wel weer mooi ‘geflikt’! Hierna even genieten van vrije tijd en op naar de volgende mooie klus.


Je wordt ingezet in teamverband op projecten in de regio, nationaal, Europees en mogelijk wereldwijd. Vooraf heb je met de projectleider de technische details doorgenomen en de aanpak bepaald. Tijdens de klus zorg jij dat iedereen weet wat er moet gebeuren, dat de kwaliteit en de doorlooptijd in de gaten wordt gehouden en houd je contact met de klant. De projecten bestaan voor ongeveer 40% van de tijd uit het verplaatsen van bestaande machines en zo’n 60% uit het plaatsen en assembleren van nieuwe machines op locatie. Daarnaast zijn hijs-, intern transport- en laad/loswerkzaamheden een belangrijk deel van de dagelijkse gang van zaken. 

Functie-eisen

Wij zoeken bij voorkeur een voorman met ervaring in het aansturen van een team en het begeleiden van projecten. Je bent in het bezit van een technische opleiding of beschikt over relevante werkervaring in de (machine-) Bouw, -verplaatsing en/of machine assemblage. Uiteraard ben je flexibel, een teamspeler en houd je van afwisseling in werkzaamheden, werklocaties en indeling van werktijd/vrije tijd. 


Aanbod

  • Een veelzijdige functie in een boeiende en uitdagende wereld bij een moderne en platte organisatie met volop mogelijkheden; 
  • Aandacht voor jouw en je thuissituatie; 
  • Een basissalaris variërend tussen de 2960,- en 3340,- bruto aangevuld met een netto onkosten vergoeding (afhankelijk van de inzet tussen de 400 – 1000 netto) per 4 weken;
  • Doorpakkers als collega’s die samen met jou de schouders er onder zetten. 

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!