058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Lijkt het jou mooi om als Werktuigbouwkundig Engineer geavanceerde systemen voor offshore bodemonderzoek te ontwikkelen en goed laten functioneren? Voel jij je op je plek in een multidisciplinair team met een uiterst gevarieerde functie die veel ruimte biedt voor zelfstandige inbreng? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn we op zoek naar een Werktuigbouwkundig Engineer.


Organisatie

Als onderdeel van de afdeling Engineering & Development zet je al je technische kennis en ervaring in om offshore innovaties van concept tot marktintroductie en zelfs nog verder te brengen. Bij onze opdrachtgever krijg je alle ruimte om binnen de projecten bij het gehele ontwikkelproces betrokken te zijn.


Functie

  • Je ontwikkelt betrouwbare meet- en indrukapparatuur voor offshore bodemonderzoek.
  • Je ontwikkelt een concept, toetst dit op haalbaarheid en werkt vervolgens het hoofdontwerp uit.
  • Je test nieuwe systemen binnen de gestelde specificaties van het project.
  • Je verzorgt trainingen en technische support aan klanten in binnen- en buitenland, eventueel aan boord van schepen.
  • Je stuurt als (lead)engineer projecten aan, realiseert doelen en bewaakt de balans tussen tijd, kosten en kwaliteit.


Functie-eisen

In deze uitdagende functie is een persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit en flexibele inslag goed op zijn plek. Geen dag is hetzelfde en voor het realiseren van nieuwe offshore oplossingen zoeken wij een creatief en accuraat persoon met een analytisch en probleemoplossend vermogen. Wat verwachten wij van jou?


  • Je bent in bezit van een HBO/WO-diploma Werktuigbouwkunde (Offshore Engineering, Maritieme Techniek, Mechatronica) of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het ontwerpen en construeren van offshore systemen.
  • Je hebt ervaring met Subsea engineering / tooling.
  • Je hebt ervaring met Solid Edge, EEM-rekenmethoden en en/of risicoanalyses zoals FME(C)A.
  • Je kunt je, met het oog op ons internationale karakter en het incidentele reizen, in het Engels redden (spreken en schrijven).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carriรจre kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carriรจre.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriรซle montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.