058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de Mechanical Engineer die zelfstandig en/of in groepsverband aan meerdere projecten tegelijk kan en wil werken? En die als projectleider de aansturing van anderen op zich kan nemen? Ben je op zoek naar een nieuwe (of meer) uitdaging en wil je aan de slag met prachtige innovatieve machines?


Organisatie

AP van den Berg is al 50 jaar internationaal toonaangevend in ontwikkeling en verkoop van uiterst gevoelige meet- en indrukapparatuur voor bodemonderzoek. De systemen zijn vaak een combinatie van mechanische, elektrische en hydraulische componenten en worden aangestuurd door elektronica. Jaarlijks besteden zij meer dan 10% van onze omzet aan innovatie om de voorsprong in de sondeertechniek zowel op land als offshore te vergroten of tenminste te behouden. Onze opdrachtgever werkt voortdurend aan nieuwe vindingen en de praktische toepassing ervan in de meet- en indrukapparatuur. Hierdoor kunnen klanten over de hele wereld hun range aan meetbare parameters uitbreiden, dan wel efficiënter of nauwkeuriger gaan werken.


Functie

Als Werktuigbouwkundig Engineer ga je bij AP van den Berg aan de slag met het ontwikkelen en het goed laten functioneren van haar systemen voor bodemonderzoek. Dit betreffen onder andere de high-performance Track-Truck, de sondeerapparaten en de fundeermachines. Een gevarieerde functie met veel ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Je bent in staat om je kennis, enthousiasme en drive over te brengen op de andere teamleden, waarbij je tevens als gewaardeerde sparringpartner voor de andere disciplines optreedt. Je gaat voortdurend aan de slag met nieuwe vindingen en de praktische toepassing ervan in de meet- en indrukapparatuur. Hierdoor kunnen klanten over de hele wereld hun range aan meetbare parameters uitbreiden, dan wel efficiënter of nauwkeuriger gaan werken.


Voorbeelden van de deels geoctrooieerde technologie waar je mee te maken krijgt zijn; een volledig digitaal meetsysteem, draadloze optische en radiografische gegevenstransmissie, een continu indruksysteem, een meetsysteem in boorbuizen tot 3000 m waterdiepte, bodemmeetsystemen tot 6000 m waterdiepte, seismisch bodemonderzoek met integrale zender/ontvanger en tenslotte de oprolbare (ST-)buis, de aankomende standaard in sondeertechniek. De ST-technologie van onze opdrachtgever heeft, na meerdere jaren ontwikkeling, vorig jaar in Rotterdam haar wereldprimeur gehad in de eerste echte ‘handsfree’ sondeermachine.


Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en construeren van machines en/of meetsystemen;
  • Je bet iemand die zelfstandig en/of in groepsverband aan meerdere projecten tegelijk kan en wil werken. En die als projectleider de aansturing van anderen op zich neemt;
  • Je bent communicatief, creatief en accuraat;
  • Het hebben van ervaring met Solid Edge en Simulation is een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels.


Aanbod

Bij AP van den Berg kom je te werken in een team van enthousiaste professionals. Je krijgt alle gelegenheid tot het volgen van interne en externe opleidingen en er is sprak van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is belangrijk dat je goed past binnen de bedrijfscultuur. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door: trots kunnen zijn op het werk, respect hebben voor elkaar en blijven leren en aanpassen. Bovendien ga je gelijk op contract bij AP van den Berg.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.