058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij die werkvoorbereider / calculator met een passie voor de wereld van ultraprecisie verspanen?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische– en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Ze opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.


Functie

Als Werkvoorbereider/calculator heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Aan de hand van de technische product documenten (tekening en 3-d file) van de klant zorg jij dat er een werkvoorschrift komt. Door middel van dit werkvoorschrift weten jouw collega’s precies wat ze in welk volgorde moeten doen om het ultra precieze onderdeel te verspanen en te meten. Bij het maken van het werkvoorschrift calculeer je de bewerkingstijden en bereid je offertes voor. Bij sommige producten dienen hulpconstructies te worden gebruikt die jij ontwerpt en laat maken. Waar nodig ondersteun en begeleid je de vakmensen bij het verspanen en adviseer je bij de ontwerpconstructie van bepaalde producten.


Je bent de spil tussen de projectleiders, klanten, constructeurs, vakmensen en planning. Je denkt graag mee over verbeteringen om als team steeds efficiënter te gaan werken.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een technische opleiding zoals Werktuigbouwkunde (Mechanical Engineering), Allround Verspaning of soortgelijk.
  • Je hebt ervaring met bewerkingen in de verspaningstechnologie, zoals cnc draaien, cnc frezen, vonken, meten, etc.
  • Technische tekeningen en vorm- en plaatstoleranties zijn gesneden koek voor jou.


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat zebedenken en doen. Uiteraard verwachten ze dit ook van onze nieuwe collega. We bieden een bovengemiddeld salaris en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (cao Metalektro).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.