058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij iemand die graag in een dynamische omgeving werkt, in een team samenwerkt aan complexe orders? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte doorpakker?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar gevestigd is in Noordoost-Friesland. Ze beschikken over een team van 22 vaste medewerkers. Met een uitgebreid machinepark doet men hier alles binnenshuis, waardoor de organisatie snel kan schakelen.


Functie

Als werkvoorbereider regel en begeleidt je de voorbereiding van projecten zodat de productieafdeling het werk kan uitvoeren; van het opstellen van offertes met bijbehorende calculaties, planning tot inkoopopdracht en van document controle tot de afhandeling van het project. Daarbij controleer je tekeningen van opdrachtgevers, vraag en beoordeel je offertes van leveranciers, plaats je bestellingen en controleer je de orderbevestigingen. Indien nodig pas je bestaande tekeningen aan. Daarnaast maak je instructies aangaande speciale aspecten bij productieorders.


Functie-eisen

Je bent een echte teamspeler die beschikt over goede sociale communicatieve vaardigheden, waarbij goed contact met de opdrachtgevers, fabricageleider en leveranciers essentieel is. Je draagt ideeën en verbeteringen aan om werkprocessen te optimaliseren.


Verdere functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding en 4 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt kennis van lassen en bewerken van staal en RVS;
  • Je hebt ervaring met autocad/Inventor;
  • Je hebt ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur Ridder IQ;
  • Je richt je actief op het behalen van de gewenste resultaten op het afgesproken tijdstip, jehandelt proactief en je spreekt anderen aan;
  • Je kunt voortgang, kwaliteit en afspraken rondom projecten bewaken, controleren en hier tijdig over informeren en op reageren.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent je bewust van de belangen van interne en externe partijen, je staat open voor feedback en je volgt de ontwikkelingen op jevakgebied;
  • Je bent je bewust van (interne) procedures, kent wet- en (interne)regelgeving en leeft deze na;
  • Je hebt affiniteit met techniek en bij voorkeur machinebouw.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.