058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar iemand die voor uiteenlopende projecten gezamenlijk met de Projectleider de werkvoorbereiding alsmede de engineering op gaat pakken. 


Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op verschillende expertises binnen de industriële installatietechniek, waarbij de machine- & apparatenbouw, plaat-, constructie- & leidingwerk, isolatietechniek en luchtbehandeling tot de kernactiviteiten behoren.


Functie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider / Engineer die goed het overzicht kan bewaren over meerdere projecten in verschillende fases. Je blijft dus rustig in stressvolle situaties en bent pragmatisch en praktisch in technische vraagstukken. Samengevat zullen de werkzaamheden er bij onze opdrachtgever als volgt uit zien:

  • Detail-engineering op basis van bestaande plannen en concepten;
  • Specificeren en het doen van inkopen ten behoeve van de projecten;
  • Tekenwerkzaamheden worden gedaan in Inventor en Autocad (2D en 3D);
  • Project-overleg met opdrachtgevers en andere betrokkenen.


Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde MBO niveau 4 (of vergelijkbaar) of verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Het is een grote pré wanneer je praktijk ervaring hebt in de WTB, lastechniek, plaatwerken etc;
  • Kennis van 3-D tekenpakketten.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.