058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Blijf jij rustig in stressvolle situaties? Ben jij een kei in organiseren, vooruitkijken, overzicht houden en plannen? Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken?


Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op het monteren en onderhouden van bruggen, stuwen, sluizen, kranen en toepassingen voor de offshore-industrie.


Functie

Met je collega werkvoorbereiders ben je verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding van projecten bij onze opdrachtgever. Je bent de schakel tussen engineering, project coördinatie, productie en montage, waarbij je de teamleiders gaat begeleiden tijdens het productieproces. Je bent continue in overleg met de afdelingen engineering, project coördinatie en productie gezien het verloop en de bouwvolgorde van het betreffende project. Daarbij draag je zorg voor alle documentatie en verzorg je ook alles wat nodig is voor een efficiënte productie & montage.


Kortom: jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van techniek tot planning.


Functie-eisen

  • Je kunt omgaan met veel verantwoordelijkheid en blijft rustig in stressvolle situaties;
  • Je bent in staat met onderaannemers en mensen op de werkvloer te overleggen, zowel commercieel als technisch
  • Je bent een kei in organiseren, vooruitkijken, overzicht houden en plannen.
  • Jij kunt meedenken over verbeteringen


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Werkvoorbereider wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.