058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Je voelt je thuis in de wereld van de verspaning en je bent op zoek naar een functie waarin afwisseling centraal staat. Bij onze opdrachtgever werken ze met een modern en up to date machinepark en maken ze voornamelijk prototypes, enkelstuks en kleine series. Ben jij de werkvoorbereider / inkoper die haar team komt versterken?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een moderne toeleverancier in een snel ontwikkelende markt. Ze leveren voornamelijk enkelstuks en kleine series voor een zeer diverse klantenkring. Ze werken met een team van ongeveer 20 mensen en onderscheiden zich door snel en efficiënt te werken met moderne middelen.


Functie

Je gaat aan de slag binnen een hecht team, waarin je jouw sterke kanten op meerdere vlakken kunt inzetten. Gezamenlijk denken jullie na over beleid, verbetermogelijkheden en kwaliteit. Door de korte lijnen binnen het bedrijf ben je overal bij betrokken. Je hebt binnen je functie contact met zowel klanten als leveranciers.

Jouw verantwoordelijkheid: voorzien wat nodig is om een product te maken en materiaal tijdig in te kopen. Je bent pro-actief en bewaakt levertijden. Je werkt zelfstandig, organiseert je werk goed, verwerkt alle informatie in een productieorder en je zorgt dat al het nodige aanwezig is. Je hebt overzicht, bent flexibel, houdt het hoofd koel en kunt er tegen als het af en toe hectisch is. Je vormt een team met 3 collega’s die calculatie, planning, verkoop en productie regelen.

Daarnaast ben je een vraagbaak voor klanten en collega’s.


Functie eisen

  • Je hebt enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider / inkoper;
  • Je hebt ervaring in de wereld van verspaning;
  • MBO 4 niveau door ervaring en/of opleiding.


Aanbod

  • Je komt te werken in een super moderne omgeving;
  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.