058 833 0001 info@parttechniek.nl

Werkvoorbereider – Joure

Introductie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verwerken van aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor onder andere de scheepsbouw en industrie 

Organisatie

De afdeling werkvoorbereiding bestaat uit 8 medewerkers bij het totale bedrijf werken ongeveer 100 medewerkers. 

Functie

Als werkvoorbereider maak je werkpakketten voor de verschillende productieprocessen binnen het bedrijf. Je controleert nestingen van aangeleverde snijtekeningen van klanten en voert zo mogelijk optimaliseringen door. Indien nodig pas je bestaande tekeningen aan in Rhino. 

Daarnaast  maak je instructies aangaande speciale aspecten bij productieorders. Je werkt nauw samen met de projectleiders als er vragen zijn over aangeleverde informatie van de klant. Je draagt ideeën en verbeteringen aan om werkprocessen te optimaliseren.

Je bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat. Je bent iemand die goed overzicht houden, hebt oog voor kwaliteit en bent proactief ingesteld. 

Er zijn flexibele werktijden die liggen tussen 06.00- 17.00 uur op vrijdagmiddag ben je altijd vrij in verband met de 38-urige werkweek. ( 4 dagen van 8 uur en 1 dag van 6 uur) 

Functie-eisen

Wij vragen bij voorkeur 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie. MBO niveau. Je hebt enige kennis van metaalsoorten. Ervaring met Autocad of vergelijkbaar pakket en ERP systeem. Bij voorkeur heb je ervaring met of opleiding in CNC aansturing.

 

Aanbod

  • Een verantwoordelijke rol binnen een stabiele, succesvolle internationale opererende organisatie;
  • Fulltime contract van 38 uur per week;
  • Open en directe communicatie;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief;
  • Een grote diversiteit aan taken;
  • Een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden;
  • Een salaris wat ligt tussen € 2694 en € 3141 ( voor senior werkvoorbereiders kunnen deze bedragen hoger liggen);
  • Een rechtstreeks contract bij de opdrachtgever.

[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!