058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een afwisselende functie als werkvoorbereider binnen een groeiend en ambitieus bedrijf?


Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van installaties voor opdrachtgevers in binnnen- en buitenland.


Functie

Het aannemen van orders/projecten uit zowel binnen- als buitland. Het maken en versturen van offertes en het verwerken in een geautomatiseerd systeem (nu nog Baan maar binnenkort Ridder). Men heeft de tarieven redelijk gestandaardiseerd per opdrachtgever, je moet echter wel rekening houden met de impact van de klus qua uren die er voor nodig zijn omdat in het algemeen specifieke plaatsen zijn waar de producten geplaatst worden. Je hebt op meerdere manieren contact met (internatiale) klanten. Het (in) plannen van opdrachten, materialen en monteurs maar ook van transport en hulpmiddelen op de locaties. Daarnaast houd je je bezig met begeleiding van de projecten.


Verder ben je verantwoordelijk voor de correcte administratie afhandeling, archivering en budgetten van de projecten.


Functie-eisen

  • MBO niveau 4 (voorkeur technische richting maar sowieso technisch inzicht);
  • Accuraat, zelfstandig kunnen werken, communicatief vaardig en goed overzicht kunnen houden;
  • Servicegerichte en proactieve houding;
  • Overzicht houden, vooruitkijken en prioriteiten kunnen stellen tijdens werken onder tijdsdruk;
  • 32-40 uur per week beschikbaar.Aanbod

  • Een afwisselende functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Een marktconform salaris;
  • Een informele en collegiale werksfeer;
  • Een leuke baan met regelmatig internationaal contact.Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.