058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Een leuke kans voor een techneut met talent voor coördineren / organiseren. In deze functie ben je een belangrijke schakel in het verder professionaliseren van het bedrijfsbureau.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een goed aangeschreven bedrijf dat bekend staat als specialist in RVS bewerking en verspaning, machinebouw, constructiebouw, constructiewerk en service & onderhoud.


Functie

Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Je ontzorgd de klant bij het vervaardigen van gevraagde producten en machines waarbij je meedenkt over de meest optimale uitvoering en productie. Je coördineert het ontwerpen, voorbereiden en inrichten van projecten en orders. Daarbij breng je materiaalbehoefte in kaart, zorg je dat de juiste materialen op tijd besteld kunnen worden en verwerk je de orders in het ERP-systeem. Gaandeweg help je mee met het verbeteren van supply chain, (vindbaarheid) technische – en klantinformatie, dienstverlening en prijsstelling.


Functie-eisen

  • Je hebt de klantwens centraal staan en hebt gewerkt met pakketten als Inventor, SolidWorks, AutoCAD, Plan de Campagne of Ridder IQ.
  • MBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring in een technisch commerciële richting.
  • Je kan goed overweg met verschillende IT – systemen.
  • Je bent initiatiefrijk en communicatief en analytisch vaardig.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? Part Techniek vertelt je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.