058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar een echte teamplayer die het resultaat altijd voor ogen houdt. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de machines op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogwaardig opgeleverd kunnen worden.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is al decennia actief in de techniek. De holding kent verschillende bedrijven, die gemeen hebben dat ze goed zijn in constructie- en machinebouw. Van A tot Z hebben ze alles in eigen huis. Met een mentaliteit van ‘Hard werken, hard ontspannen’ en ‘Niet lullen maar poetsen’.


Functie

Bij onze opdrachtgever ga jij vanuit de basis, de technische tekening, voor elke opdracht de inkoop en productieorders voorbereiden. Naast het voorbereiden van de opdrachten houdt jij je ook bezig met technische, logistieke en procesmatige vraagstukken. Dit omdat onze opdrachtgever continue aan het optimaliseren is om bijvoorbeeld de doorlooptijd te verkorten en de leverbetrouwbaarheid te verhogen.

Belangrijk is dat je goed het overzicht kunt bewaren. Veel projecten van verschillende omvang lopen namelijk tegelijkertijd en bevinden zich uiteraard nooit in dezelfde stadia.


Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding HBO werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Ervaring in vergelijkbare leidinggevende functie;
  • Technische kennis;
  • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.


Aanbod

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Werkvoorbereider / Projectleider’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.