058 833 0001 info@parttechniek.nl

Werkvoorbereider – Sneek

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een middelgrote werkgever binnen een ontzettend leuk team? Je kent al je collega’s persoonlijk waarbij je gezamenlijk aan de mooiste projecten werkt. Vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel. Ben jij de werkvoorbereider die uitstekende zorg draagt voor de calculatie, ondersteuning en voorbereiding van de orders? 


Organisatie

Een groeiende platte organisatie die zowel actief is in produceren van seriematige en klantspecifiek producten,maar zich ook steeds meer richt op groot schalige projecten.


Functie

 • Het werk voorbereiden van een grote verscheidenheid aan RVS producten, voor zowel enkelstuks als grote projecten;
 • Het maken van productie planningen in een ERP Systeem, controleren van voorraden, afroepen- en inkopen van materialen en het organiseren van uitbestedingen;
 • Controleren, verwerken en beheren van tekeningen (Draftsight en eventueel Solid works);
 • Maken van calculaties en bevestigen van opdrachten, controleren van de uren en materiaalkosten. Tevens heb je contact met klanten, leveranciers en interne afdelingen.


Functie-eisen

 • MBO opleiding bij voorkeur in technische richting;
 • Ervaring met een ERP systeem is een pré;
 • Nauwkeurig, alert, processen kunnen overzien , proactief en communicatief vaardig;
 • Beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré.
 • Kunnen werken met Ms office pakketten.


Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact