058 833 0001 info@parttechniek.nl

Werkvoorbereider / technisch inkoper – Joure

Introductie

Wij zoeken een werkvoorbereider / technisch inkoper (MBO4) met kennis van verspaning, die zin heeft in een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid waarin je jouw mening mag laten horen.

Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een moderne toeleverancier in een snel ontwikkelende markt. Ze leveren voornamelijk enkelstuks en kleine series voor een zeer diverse klantenkring. Ze werken met een team van ongeveer 20 mensen en onderscheiden zich door snel en efficiënt te werken met moderne middelen. Het zijn hun vakmensen die het verschil maken. Door een toekomstbestendig bedrijfs- en personeelsbeleid werden ze in het verleden districtswinnaar van de Smart People Award. Het is een financieel gezond bedrijf met een gedreven team en ze hebben plezier in hun werk.


Functie

Jouw werk heeft een sterke invloed op het functioneren en de resultaten van het gehele bedrijf. De juistekeuzes maken en goede prioriteiten stellen is daarom erg belangrijk.Als werkvoorbereider bepaal jij zelfstandig wat op welke machine gemaakt kan worden. Omdat je ook deinkoop regelt ben je er voor verantwoordelijk dat de benodigde materialen voorhanden zijn. Je hebt zelfcontact met leveranciers en de vrijheid om te onderhandelen.Je werkt met 3 collega’s die samen de calculatie, verkoop, planning en productie regelen, waarbij jouwfocus werkvoorbereiding en inkoop is. Omdat het een compacte organisatie betreft, zetten ze jouwkwaliteiten graag zo breed mogelijk in. Zo mag je ook meedenken over beleid, verbetermogelijkheden enkwaliteit.Belangrijk is dat jij je werk met plezier uitvoert en om die reden wordt er gekeken naar je kwaliteitenen wensen om een takenpakket samen te stellen wat goed bij jou past.


Functie-eisen

Jij bent een proactief iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je behoudt overzicht alser geschakeld moet worden. Je hebt een technische achtergrond en voldoende kennis van de processenin een machinefabriek. Bovendien lijkt het je leuk om mee te denken over beleid op diverse gebieden inonze organisatie.


Aanbod

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, daarom is bijvoorbeeld een 4-daagsewerkweek mogelijk. Ook ben je verzekerd van moderne arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact