058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Kom jij onze opdrachtgever helpen bij het tijdig afronden van haar projecten en weet jij tegelijkertijd de veiligheid en kwaliteit te bewaken?


Functie

Als Werkvoorbereider/tekenaar ben je een belangrijk onderdeel van het ontwerp, voorbereiding en proces tot productie. Als Werkvoorbereider / Tekenaar houd je je bezig met het zelfstandig verwerken en voorbereiden van orders, het inkopen van de benodigde materialen en het aanvragen van offertes. Verder werk je zelfstandig en soms in combinatie met naaste collega’s om orders te verwerken.


Functie-eisen

Wat vragen we van je?

  • Verantwoordelijkheid, en zelfstandig werken;
  • Een goede kennis van je metaalsector is een pre, evenals goed technisch inzicht en ervaring met plaatwerk;
  • Het maken van werktekeningen uit toegeleverde 2D/3D files of van ideeën en/of schetsen;
  • Het maken/omzetten van tekeningen naar snijfiles;
  • Het beheersen van het tekenprogramma Solidworks is hierbij een pré;
  • Het bestellen van onderdelen (koop/maakdelen) bij toeleveranciers en hier duidelijke afspraken mee weet te maken omtrent fabricage en levertijd.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? Part Techniek vertelt je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.