058 833 0001 info@parttechniek.nl

Werkvoorbereider / Tekenaar – Feanwâlden

Introductie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als werkvoorbereider/tekenaar?


Functie

Als werkvoorbereider/ tekenaar werk je dagelijks aan mooie projecten. Je kunt zelfstandig tekenwerkzaamheden uitvoeren aan de hand van ontvangen orders. Dit doe je met behulp van de Inventor en Office applicaties. Je maakt deel uit van een projectteam en bent daarin verantwoordelijk voor het omzetten van orderdata naar fabricagegegevens.


Wat ga je doen?

  • Het uitwerken en gereed maken van het tekeningenpakket voor productie of uitbestedingen, incl. eventuelewerkinstructies;
  • Je verzorgt de inkoop van order-specifieke materialen;
  • Het beheer en het archiveren van het tekeningenpakket met onderliggende documenten zoals stuklijsten eninkooplijsten.


Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding in Werktuigbouwkunde MBO4 met ervaring of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bekend met het tekenen en uitwerken in 3D tekensoftware en hebt ervaring met de verschillende fasenin het proces van voorbereiding, ontwerp en productie;
  • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling en bent gericht op samenwerking;
  • Zowel mondeling als schriftelijk weet je op een heldere wijze informatie door te geven;
  • Je kunt een goede vertaling maken van de klantvraag in te leveren producten;
  • Je hebt een projectmatige en klantgerichte houding;
  • Jij wilt worden uitgedaagd het beste uit jezelf en uit de organisatie te halen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact