058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij organisatorisch sterk en op zoek naar een baan in een hecht en zeer vakkundig team. Part Techniek is op zoek naar een werkvoorbereider die de regioprojecten van onze opdrachtgever in goede banen gaat leiden.


Functie

Als werkvoorbereider bij onze opdrachtgever heb je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Heb werk is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Bij onze opdrachtgever vind je een hoop sparringpartners, zoals projectleiders, engineers, uitvoerders, tekenaars en andere technici. Het team waar jij in terecht komt, is een hecht team dat al lang met veel plezier met elkaar samenwerkt en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.


Functie-eisen

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Je hebt gedegen vakkennis van HVAC-installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Met voorkeur ervaring met installaties op industrielocaties;
  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding Werktuigbouw of Installatietechniek en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.


Aanbod

  • Een uitdagende functie voor een vakman -vrouw met overzicht;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.