058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor een jong bedrijf met een internationaal karakter die totaaloplossingen levert voor verschillende disciplines is Part Techniek op zoek naar een werkvoorbereider. Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve organisatie waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat? Informeer eens bij Part Techniek naar de mogelijkheden.


Functie

Als werkvoorbereider ben je samen met je collega’s het aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Je ontzorgt de klant bij het vervaardigen van de gevraagde producten waarbij je meedenkt over de meest optimale uitvoering en productie. Je zorgt voor het ontwerpen, voorbereiden en inrichten van projecten en orders. Daarbij breng je de materiaalbehoefte in kaart en zorg je dat de juiste materialen op tijd besteld kunnen worden. Je verwerkt de orders in het ERP-systeem (BAAN IV) en verzorgt de benodigde informatieoverdracht richting de productieafdelingen.


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Werkvoorbereider bij voorkeur opgedaan in de plaatbewerking en/of machinebouw;
  • Je hebt kennis van werktuigbouwkunde;
  • Je denkt mee in ontwikkelingstrajecten ten behoeve van verbeteringen in het productieproces;
  • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook);
  • Je kunt werken met een ERP systeem en hebt ervaring met 3D tekenen (SOLIDWORKS).


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.