058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een uitdagende functie als werkvoorbereider?


Part Techniek heeft een uitdagende en zelfstandige functie voor een werkvoorbereider met een werktuigbouwkundige achtergrond, die naast de standaard werkvoorbereiding zich ook bezig wil gaan houden met de Supply Chain binnen de organisatie.


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt, draait, freest, last en assembleert hoogwaardige precisie producten voor de industrie. Variërend van specials per stuk, kleine series tot seriematige producten.


Functie

Als werkvoorbereider heb je meerdere projecten tegelijkertijd lopen. Dit kan bij een machinebouwer zijn die wereldwijd machines levert of bij een klant in bijvoorbeeld de luxe jachtbouw. Jij zorgt ervoor dat je collega’s in de productiehal de juiste werktekeningen geleverd krijgen en je bewaakt de afgesproken productietijd. Je bent voortduren in overleg en zorgt dat de voortgang duidelijk wordt gecommuniceerd. Je kunt snel schakelen, bent alert en een echte teamspeler.


Je bent voortdurend in contact met de klant en communiceert helder. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en beantwoord haar technische vragen en geeft de klant uitleg over hoe de prijs tot stand is gekomen. Naast de lopende projecten houd jij je ook bezig met het verbeteren van de werkprocessen binnen het bedrijf en streef je naar een optimale supply chain. Als werkvoorbereider heb je bij onze opdrachtgever te maken met verkoop, inkoop, planning en logistiek.


Samengevat zien je werkzaamheden er als volgt uit:

  • Het onderhouden van de contacten met je klanten;
  • Levertijd afstemmen tussen klant en productie;
  • Zorgen voor de juiste werkorders en technische tekeningen voor je collega’s op de werkvloer;
  • Offertes uitbrengen en na bellen;
  • Opdrachtbevestigingen in orde maken en versturen naar je klant;
  • Gegevens verwerken in Ridder iQ.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.