058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de werkvoorbereider naar wie Part Techniek op zoek is?


Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van enkel- en dubbelwandige tankbier installaties. Ook bieden zij oplossingen voor de belevering van bier tussen de brouwerij en café. Onze opdrachtgever is wereldwijd actief en levert biertanks van 125 liter of groter aan cafés, brouwerijen en evenementen. Zij zijn marktleider op het gebied van tankbier.


Functie

In deze functie houd je je o.a. bezig met de gehele voorbereiding c.q. begeleiding van meerdere (kleine) projecten. Zelfstandig of in teamverband ben je verantwoordelijk voor het opstellen van (detail)planningen met betrekking tot personeel, opstellen van offertes, reserveren van materialen en materieel cetera om een optimale projectvoortgang te realiseren. Daarnaast draag je zorg voor de correcte administratie afhandeling en archivering van de projecten en zorg je dat deze op tijd en binnen budget opgeleverd wordt.


Functie-eisen

Part Techniek is op zoek naar een kandidaat met een afgeronde MBO opleiding (of vergelijkbaar niveau) die enthousiast en betrokken de afdeling werkvoorbereiding van haar opdrachtgever fulltime wil komen versterken.


Aanbod

  • Een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie;
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding;
  • Een team met leuke collega’s;
  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Werkvoorbereider’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.