058 833 0001 info@parttechniek.nl

the team

Part Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. We richten ons op techniek en bieden mogelijkheden voor eenieder die klaar is voor een eerste of volgende stap in zijn of haar carrière.

kennismaken

Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.

Ons verhaal

Wij vinden techniek prachtig! Techniek is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wij van Part Techniek werken al vele jaren met veel enthousiasme in deze mooie sector en dragen ons steentje bij door ondersteuning te bieden aan organisaties en werkzoekenden. De wereld van Techniek staat nooit stil. De vraag naar technische vakmensen ook niet.

Techniek is overal. Van de pijl en boog tot de smartphone, iedere nieuwe techniek brengt veranderingen met zich mee. Techniek verandert niet alleen de wereld, maar ook de technische arbeidsmarkt. De banen van vandaag, zien er morgen weer totaal anders uit. Wij hebben oprechte interesse in techniek en volgen deze ontwikkelingen. Door onze nieuwsgierigheid en interesse weten wij wat er speelt en kunnen we jou helpen aan de juiste stap!

netwerk

Part Techniek beschikt over een groot netwerk in Noord-Nederland. Door veel contact te hebben met belangrijke spelers in de technische sector, weten wij wat er speelt en al vaak vooraf of er mogelijkheden zijn. Vacatures die er gisteren namelijk niet waren, zijn er morgen wel! Niet alle vacatures zijn dan ook op onze website te vinden.
Dus kennen wij elkaar al?