✉ info@parttechniek.nl | ✆ 058 833 0001

Certificaten

Verloning, uitbetaling en juridisch selectieschap wordt voor PART Techniek verzorgd door P-Services (KVK 58262253).

.

logo

ABU KEURMERK

P-Services is lid van de ABU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Part Techniek uitzendmedewerkers werken dan ook conform de ABU-CAO.

LOGO-SNA-FC-def-C.

SNA KEURMERK

P-Services heeft het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1. De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft primair tot doel ondernemingen die arbeid inhuren via P-services te beschermen. Onder andere tegen claims die kunnen voortvloeien uit de Wet Keten Aansprakelijkheid voor niet afgedragen omzetbelasting en loonheffingen.

vcu-logo-470-x-270

VCU CERTIFICERING

P-Services is sinds 2012 VCU gecertificeerd. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- en onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Logo-Belastingdienst

CONVENANT BELASTINGDIENST

P-services heeft een convenant met de Belastingdienst getekend in het kader van het zogenaamde Horizontaal Toezicht. De uitgangspunten en de wijze waarop met elkaar om te gaan, zijn vastgelegd in het Convenant Horizontaal Toezicht, gesloten op 25 januari 2012.

Certificaten

Contactgegevens

✆ 058 833 0001
✉ info@parttechniek.nl
@ www.parttechniek.nl

De Finnen 10
9001 XW Grou