058 833 0001 info@parttechniek.nl

BLOG ‘Wat doen ZZPverloning.nl en PART Techniek?’

Dit keer een iets ander columnpje dan normaal. Waar meestal een bepaald onderwerp uit de wondere wereld van werk voorgeschoteld wordt, dit keer een uitleg van wat PART Techniek en ZZPverloning.nl nou eigenlijk doet. PART Techniek bestaat al heel wat jaren. En wat ZZPverloning.nl doet, doen we ook alweer geruime tijd. Maar het is nieuw dat we het sinds kort afzonderlijk ‘in de markt zetten’. Gewoon omdat het kan en we er goed in zijn.

 

Wat doet PART Techniek?
PART Techniek bemiddelt techneuten in Noord-Nederland. Dan moet je denken aan monteurs, engineers, werkvoorbereiders, projectmanagers, sales engineers, service technicians, etc. En incidenteel bemiddelen we voor vaste opdrachtgevers ook banen die minder met techniek te maken hebben maar wel bij een technisch bedrijf zijn. Zoals momenteel een HR-adviseur en een Project Controller. Dat is omdat de opdrachtgevers het gemakkelijk vinden als wij dat doen, en voor ons is het een leuke afwisseling.

 

Wat doet ZZPverloning.nl?
ZZPVerloning.nl maakt het inzetten van ZZP’ers eenvoudig en efficiënt. De ZZP’er ontzorgen we wat betreft administratie, debiteurenbeheer en facturatie. En hij of zij bepaalt zelf binnen welke termijn het geld binnen moet zijn. Dus niet wachten op het moment dat de opdrachtgever betaalt, maar wanneer hij/zij dat wil. Dat kan al binnen 2 dagen. De slogan is niet voor niks ‘je geld razendsnel bij zzpverloning.nl’.

 

Maar ZZPverloning.nl maakt het niet alleen de ZZP’er gemakkelijk, maar zeker ook de opdrachtgevers. We zorgen er simpel & efficiënt voor dat alle partijen meer tijd en minder zorgen hebben. Door:

  • Het voorkomen van fiscale en juridische risico’s.
  • Niet allerlei afzonderlijke facturen op verschillende momenten, maar alles op 1 totaalfactuur.
  • Direct uren invoeren en importeren via personeelsplanningstools.
  • Snelle uitbetalingen aan de ZZP’ers terwijl de opdrachtgever niet snel hoeft te betalen.
  • 24/7 online inzicht en een vast & kundig aanspreekpunt.

 

Waarom? Omdat we dit al deden, het leuk vinden en er goed in zijn. En hierdoor kunnen de ZZP’ers en de opdrachtgevers zich ook richten op datgene zij leuk vinden om te doen. En ondertussen snel betaald krijgen, meer tijd overhouden en minder zorgen hebben. Win-win-win, toch?

 

Wil je meer informatie, kijk op www.zzpverloning.nl of www.parttechniek.nl. Of neem contact met ons op: 058 8330001.

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!