058 833 0001 info@parttechniek.nl

the team

Met meer dan zestig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling kent ons team inmiddels de klappen van de zweep wel.

kennismaken

PART Techniek is in 2016 opgericht door Kees en Iris, waarna in 2017 Chris en Sybolt er bij zijn gekomen. De laagdrempeligheid in onze samenwerking vloeit moeiteloos door in onze werkwijze.

We zijn soms een tikkeltje gedurfd, denken out of the box en komen soms met banen waarvan je het bestaan niet af wist. Samen met jou weten we altijd een mooie stap te realiseren.

Ons verhaal

Wij vinden techniek prachtig! Techniek is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wij van Part Techniek werken al vele jaren met veel enthousiasme in deze mooie sector en dragen ons steentje bij door ondersteuning te bieden aan organisaties en werkzoekenden. De wereld van Techniek staat nooit stil. De vraag naar technische vakmensen ook niet.

Techniek is overal. Van de pijl en boog tot de smartphone, iedere nieuwe techniek brengt veranderingen met zich mee. Techniek verandert niet alleen de wereld, maar ook de technische arbeidsmarkt. De banen van vandaag, zien er morgen weer totaal anders uit. Wij hebben oprechte interesse in techniek en volgen deze ontwikkelingen. Door onze nieuwsgierigheid en interesse weten wij wat er speelt en kunnen we jou helpen aan de juiste stap!

netwerk

Part Techniek beschikt over een groot netwerk in Noord-Nederland. Door veel contact te hebben met belangrijke spelers in de technische sector, weten wij wat er speelt en al vaak vooraf of er mogelijkheden zijn. Vacatures die er gisteren namelijk niet waren, zijn er morgen wel! Niet alle vacatures zijn dan ook op onze website te vinden.
Dus kennen wij elkaar al?

ERVARINGEN

PART techniek zorgt ervoor dat ik alles heb om te slagen in mijn nieuwe rol. Dit niveau van ondersteuning komt niet alleen mij als gedetacheerde medewerker ten goede, maar zorgt er ook voor dat de klant het hoogst mogelijkeserviceniveau krijgt. Wat mij topvalt, is de persoonlijke touch die PART techniek aan elke interactie geeft. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, begeleiding te bieden en ondersteuning te bieden, ze doen dit informeel en met professionaliteit. Ze geven echt om het welzijn van hun gedetacheerde medewerkers en die zorg straalt uit in alles wat ze doen.

Allard Stellingwerf,
Software engineer bij SMST

ERVARINGEN

Na het faillissement van mijn vorige werkgever vond ik binnen een maand weer een passende baan dankzij PART Techniek. Ze hebben zeker bijgedragen aan dit succes door goed op de hoogte te zijn van openstaande vacatures en de klant goed te kennen.

Enkele jaren geleden had ik al een prettig en informeel gesprek met hen, waarin we mijn ambities, werkervaring en persoonlijkheid bespraken. Dit informele aspect helpt om een goede inschatting te maken welke bedrijven bij mij zouden passen, omdat een klik met het bedrijf het allerbelangrijkste is.

Elmer Zijlstra
Werkvoorbereider/Projectmanager, ESV

ERVARINGEN

Onze samenwerking begon zo'n 7 jaar geleden na ons eerste contact via LinkedIn met Iris. We hebben gedurende die tijd regelmatig contact gehad en dit resulteerde in mijn eerste baan via PartTechniek in 2016/2017. PART Techniek onderscheidt zich door persoonlijk en vrijblijvend contact. Ze zetten de juiste mensen op de juiste plek door echt naar de persoon te kijken en naar jouw wensen te luisteren. Ze besteden veel tijd en energie aan het zorgvuldig plaatsen van mensen en vervullen niet zomaar een vacature.

Het werken met PART Techniek is laagdrempelig en ze staan altijd klaar om te helpen. Inmiddels (2023) ben ik begonnen bij mijn tweede werkgever via PART Techniek.

Peter Hoekstra
Werkvoorbereider CNC verspaning NTS Norma