058 833 0001 info@parttechniek.nl

Tijd om de balans op te maken.

Het is vandaag 2 juli. Om 12:00 uur zitten we exact op de helft van 2021. Tijd om de balans op te maken.

 

Waar 2020 een jaar was van massaal thuiswerken en het vinden van nieuwe evenwichten, daar stond de 1e helft van 2021 in het teken van een sterke groei van het aantal collega’s, opdrachtgevers en vacatures. En dit gaan we zeker weten doortrekken naar de 2e helft. Zowel het in- als externe team van PART Techniek zal verder groeien.

 

Ons team kent momenteel een prachtige mix van technici op verschillende niveaus in verschillende stadia van hun carrière. De jongste is 18 jaar en de oudste bijna 66. En als we bekijken wat hun functienamen allemaal zijn dan zien we daarin een diversiteit van Engineers, Monteurs, Panelenbouwers, Project Manager R&D, Assemblagemedewerkers, TD Monteurs, Operators, Werkvoorbereiders, Commissioning Engineers, Junior Projectmanager en Werkplaatschef. Daarnaast starten de 1e vakantiemedewerkers komende maandag.

 

We zijn afgelopen half jaar dus behoorlijk druk geweest met techneuten verder helpen in hun carrière. Iris en Sybolt hebben echter ook nog tijd gevonden voor andere activiteiten. Rond halverwege augustus zal Iris voor de 1e keer moeder worden. En begin september zal Sybolt voor de 2e keer een kleine spruit mogen verwelkomen.

 

Voor zover onze update. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie 1e helft van het afgelopen jaar. En je plannen voor de rest van 2021. We horen graag je dromen en ambities. Elk moment is een nieuwe kans. Ook morgen en overmorgen. De bal ligt bij ieder persoonlijk, maar als jij wil scoren in je technische carrière dan helpt PART Techniek je graag.

 

We zullen in etappes op vakantie gaan waardoor onze locatie in Grou de hele zomer geopend zal zijn.

 

????? ????? ??????!

 

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!