058 833 0001 info@parttechniek.nl

De ’thuiswerk video call’ bingo!

De 4e week van het volledig thuiswerken is alweer over de helft. Hoe lang het nog zal duren? Blijven wij en onze directe omgeving gezond? Welke gevolgen heeft het op korte en lange termijn voor opdrachtgevers, de in- en externe medewerkers en ons eigen bedrijf?

 

Ineens is alles anders. Veel is onzeker. Maar er gaat ook veel goed. Er zijn meerdere medewerkers in deze gekke periode toch in een nieuwe baan gestart en redelijk wat procedures lopen ‘gewoon’ door. En onverwacht komen er ook nog best veel nieuwe vacatures binnen. Maar eerlijk is eerlijk, niet zoveel als anders. En het is koffiedik kijken wat de tendens daar in is. Over de gevolgen op de langere termijn durven we dan ook geen zinnige uitspraak te doen. Ondanks dat we de directe interactie met opdrachtgevers, medewerkers en collega’s enorm missen, maakt het vele thuiswerken het op een leuke manier toch ook erg persoonlijk. Ineens zie je iemands leefomgeving en (bedoeld of onbedoeld) kinderen, huisdieren en partners door het beeld lopen.. De bingo-kaart is meestal na één call al vol ??.

 

Een dikke ‘dankjewel!’ is op zijn plaats voor de vele opdrachtgevers, partner Jigler en alle anderen die in no-time hebben weten te anticiperen. Het maakt dat we met vertrouwen en trots vooruit kijken naar de toekomst.

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!