058 833 0001 info@parttechniek.nl

Einde van het jaar betekent traditioneel; het kerstontbijt!

Einde van het jaar betekent traditioneel; het kerstontbijt!

 

We kijken nog even terug op 2019
Het was een succesvol jaar. We zijn doorgegroeid op alle vlakken. We hebben weer meer fijne mensen en opdrachtgevers van dienst mogen zijn. We waren afgelopen jaar o.a. bij Trendship, de Hannover Messe en TIV Hardenberg. En stonden versteld van de snelheid van innovaties en hoe we daar als Noord Nederland op inspelen. Intern hebben we de Part Techniek organisatie geprofessionaliseerd door te gaan werken met een nieuw CRM-pakket en dit interactief te koppelen met de (ook vernieuwde) website. Daarnaast hebben we de sponsorovereenkomsten met zowel Hanze Racing Division, Spectrum Solarteam als SV Ingenio uitgebreid. Maar helaas was 2019 niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Zo hebben we ons intensief voorbereid op de gevolgen van de naderende WAB. Maar het dieptepunt van 2019 was het ontzettend akelig arbeidsongeval dat één van onze medewerkers heeft gehad. Potverdorie, wat kan een ongeluk in een klein hoekje zitten en wat kunnen de gevolgen groot zijn. Wees zuinig op jezelf en elkaar.

 

Wat gaan we in 2020 doen?
We blijven hard werken. Maar gaan niet heel veel veranderen aan onze koers en focus. Deze zal blijven liggen op de verdere groei van de engineersopdrachten, de opleidingstrajecten en het werven & selecteren van technici voor fijne opdrachtgevers in de techniek. En als we dan over een jaar terugkijken, en kunnen zeggen ‘2020 was eigenlijk net zoals 2019’ dan zijn wij dik tevreden. Daarvoor staan ‘alle seinen op groen’. Maar het allerbelangrijkst is dat iedereen gezond en gelukkig blijft, en dat is dan ook gelijk niet alle onze wens voor de Part Techniekers, maar voor iedereen.

 

Fijne feestdagen, en een gezond, gelukkig, geweldig 2020!

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!