058 833 0001 info@parttechniek.nl

Gehuild, gelachen, onnozel gedaan. En nog lang niet het licht uitgedaan..

Vandaag bestaat PART Techniek officieel 2 jaar (na 2 maanden voorbereiding ‘achter de schermen’). We herinneren het ons nog goed, die eerste tijd ‘voor onszelf’. We dachten, met hard werken kom je er vanzelf wel.. De bankrekening en de agenda leeg, de glazen met hoop en passie overvol. In de eerste maanden maakten die hoop en passie regelmatig plaats voor angst en onzekerheid. Het was trekken-en-sleuren voor opdrachtgevers, keihard werken en vallen-en-opstaan-en-weer-doorgaan. Het zou ons toch niet gebeuren dat we geen klanten zouden krijgen? Hoe lang konden we het dan uitzingen…? We gingen toch onze droom verwezenlijken..?

Maar het is gelukt! Wèl die prachtige innovatieve opdrachtgevers. Wèl die toptechneuten. Wèl dat Plezier, die Passie, Positiviteit en Power! In vele opzichten hebben we een enorme groei doorgemaakt. Als we terugkijken op de afgelopen 2 jaar, maar helemaal als we naar de 1e maand van 2018 kijken. Een maand waarin we weer goede, leuke en ambitieuze toptechneuten aan ons team mochten toevoegen. Het betreft zelfs een nieuw record; 18 toppers! Enorm trots en blij mee. Vergelijkbaar met de trots en blijheid die we ervoeren toen we precies 1 jaar geleden ‘onze’ Chris Postma bij het interne PART Techniek team mochten verwelkomen. En Sybolt van der Eems een maand later.

Dank aan alle opdrachtgevers, in- en externe collega’s, leveranciers en sparringpartners voor de mooie successen en ervaringen die we tot nu toe hebben mogen beleven. Na deze tijd van bouwen, groeien en bloeien is het tijd voor de volgende stap. Hiervoor staan meerdere initiatieven op stapel. Daarover binnenkort meer nieuws.

Speciale dank voor het vertrouwen, aan het interne team van Iris MulderChris PostmaSybolt van der Eems , Imad Zibari, Werner Haagsma en Jeffrey Gaastra En fijn dat Wytze Rodenburg per komende maandag ons interne team ook komt versterken!

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!