058 833 0001 info@parttechniek.nl

Op de 1e dag van juni, kijken we graag even terug en vooruit. 

Op de 1e dag van juni, kijken we graag even terug en vooruit.

 

Terugblik:
De afgelopen maanden hebben meer technici dan ooit aan een nieuwe baan geholpen. We merken een duidelijk positieve dynamiek op de arbeidsmarkt, en vertrouwen bij zowel werkgevers als werknemers. Zo hebben we in mei o.a. een nieuwe werkvoorbereider, 3 machinemonteurs, 2 monteurs TD, een coördinator bedrijfsbureau, een inkoper / calculator, een software commissioning engineer en twee mechanical engineers mogen verwelkomen. En voor komende zomer al een aantal vakantiemedewerkers die hun zomer slim willen benutten.

 

Vooruitblik:
Met niet alleen het positieve sentiment bij werkgevers en werknemers, maar ook de verdere versoepelingen op corona-maatregels in het verschiet kan het niet anders dan een mooie zomer worden. Een mooie zomer met nog meer plezier, werkvreugde, nieuwe en bestaande samenwerkingen en dik tevreden technici. Iedereen die er tot nu toe bij geholpen heeft, enorm bedankt! En iedereen die ook samen wil werken, van harte welkom. We hebben er zin in!

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact