058 833 0001 info@parttechniek.nl

PART Techniek achter de schermen bij De Afsluitdijk

Tijdens de ๐——๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„ nam ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ een kijkje achter de schermen van ๐——๐—ฒ ๐—”๐—ณ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ธ. De kans om de techniek en de werkzaamheden van zo dichtbij te bekijken, die grepen we natuurlijk met beide armen aan.

Want zeg nou zelf: Hoe vaak krijg je de kans om:
๐Ÿญ- Op de bodem van een vismigratierivier, een kunstmatige getijdenrivier op de grens van zoet en zout water, te lopen?
๐Ÿฎ- De bouw van de nieuwe keersluis (900.000 Kg zwaar, 56 meter breed en 12 meter hoog) van dichtbij te bekijken?
๐Ÿฏ- Het nieuwe buitendijkse fietspad te bezoeken nog voor het geopend is, en uitleg te krijgen over de innovaties bij en enorme complexiteit van het (op het oog vrij simpel) 2 meter verhogen van een dijk, met o.a. de geavanceerde Levvel en Quattro blocs. Wist jij bijvoorbeeld dat elk Levvel bloc is uitgerust met een RFID-chip en daarmee identificeerbaar, traceerbaar en te monitoren is?

GEEF JE carriรจre

EEN BOOSTย 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact