058 833 0001 info@parttechniek.nl

Solar Sport One Race – Purmerend Spectrum Solarteam

Hoe hebben ‘onze’ jongens van Spectrum Solarteam het eigenlijk gedaan nadat ze in 2 1/2 week een praktisch compleet nieuwe boot hebben gebouwd? (zie onze vorige nieuwsbericht, vrijdag 21 juni)

 

Samengevat: in de Match Race waren ze 1e, in de Top Speed 2e, bij de Time Trail 4e (maar gediskwalificeerd omdat ze o.b.v. oude informatie te snel door een langzaam-varen gebied waren geracet) en bij de Sprint een DNF doordat er een stuurkabel losschoot.. Een top resultaat om trots op te zijn! Zeker gezien daar waar het team 3 weken geleden stond. En het biedt een prima basis voor de race van komend weekend Goed bezig mannen, heel veel plezier en succes vrijdag en zaterdag bij de Solar Sport One in Groningen!
 
Op de website van Spectrum Solarteam vind je trouwens een uitgebreide beschrijving van de race in Purmerend, met uiteraard mooie foto’s en video’s https://bit.ly/2NoCjUe
Check vooral de coole actie van schipper Mark:

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!