058 833 0001 info@parttechniek.nl

Sponsoring Spectrum Solarteam

De toekomst bouwt zowel het Spectrum Solarteam als PART Techniek, Nr. 1 in technische carrières zelf! Door innovatie en duurzaamheid aan te jagen, door out-of-the-box te denken en nieuwe concepten toe te passen. Van bedenken, bouwen, testen, wedstrijd-klaar-zijn tot een topresultaat leveren in een (inter)nationaal strijdveld. Dat is wat we in 2018 gaan doen! Techneuten die met zoveel passie, energie, inzet en eigen tijd met techniek bezig zijn kunnen altijd op onze steun rekenen. Daarom fungeren we graag als sponsor.

 

 

Vorige jaren heeft het team veel bruikbare ervaring opgedaan in de ‘Sinnergy’ en ‘Lindeborg’. Deze kennis en ervaring wordt nu toegepast met een eigen boot, de ‘Spectrum’. In deze boot wordt momenteel een eigen vooruitstrevend technologisch concept toegepast. Een concept waarvan we nog geen geheimen willen prijsgeven. Maar Spectrum Solarteam wordt 1e of laatste… ‘As we speak’ vloeit de ontwerpfase over in de productiefase. De 1e prototypes zijn al door de 3D-printers ‘uitgespuugd’. De eerste race van het seizoen is praktisch een thuiswedstrijd. Dat is namelijk de NK Zonnebootrace in Akkrum op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei. We hebben er onwijs veel zin en vertrouwen in.

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!