058 833 0001 info@parttechniek.nl

We zijn het jaar lekker begonnen!

Het 1e kwartaal van 2019 nadert alweer bijna haar einde. Part Techniek is het jaar lekker begonnen. De stijgende lijn van afgelopen jaren zet zich lekker door. Zo hebben zich weer meer top-techneuten bij ons aangesloten, en is de klanten- en opdrachtenportefeuille ook verder gegroeid. Zo vergroten we onze expertise binnen de technische maakindustrie.

Het zorgt er ook voor dat we ruimte hebben voor nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de machinetechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of industrie? Of wil je gewoon eens even overleggen over potentiële vervolgstappen in je technische carrière?

Graag bespreken we samen de keuzes waarvoor je staat. Voor overleg ons op 0614860477 of één van de andere Adviseurs Technische Carrières van Part Techniek.

Onze vacatures vind je onder het kopje ‘vacatures’ op deze website. Niet alle vacatures staan online. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en beperkt onze zoektocht zich tot het Part Techniek-netwerk.

 

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!