058 833 0001 info@parttechniek.nl

Corona – werkwijze PART Techniek

Wederom worden we geconfronteerd met aangescherpte maatregelen. 2020 is een uitzonderlijk jaar, voor iedereen. Leuk is anders, maar we hebben weinig keus. We zullen voornamelijk telefonisch en digitaal contact onderhouden, en indien gewenst in lijn met de RIVM richtlijnen van anderhalve meter, mondkapje en desinfecteren bij binnenkomst.

Het is dan wel een uitzonderlijk jaar geweest, toch hebben we, met inachtneming van alle restricties, mooie stappen kunnen zetten. Belangrijke stappen voor toekomst en uitbouw van PART Techniek. We sluiten dit jaar af met nieuwe klanten, continuering bij bestaande klanten, uitbreiding van het PART Techniek team (en wagenpark) en met de start van een zoektocht naar kundige medewerkers.

P.s. omdat we nu geen leuke foto kunnen maken, pakken we er ééntje van vorig jaar. Toen konden we nog lekker dichtbij elkaar staan..

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!