058 833 0001 info@parttechniek.nl

Welkom Vincent van der Wal!

Ontmoet Vincent. Stagiair bij Part Techniek  Hij stelt zich even aan jullie voor.

Mijn naam is Vincent van der Wal en ik ben 21 jaar oud en sinds een week actief bij PART Techniek in Grou. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding junior accountmanager op het ROC Friese Poort Sneek.

Waar ik mij vooral mee bezig ga houden is het voeren van intakegesprekken met kandidaten, het maken van vacatures, het bijhouden van websites, het beheren van social media en het opbouwen / onderhouden van klantcontact. Ik heb heel veel zin in deze uitdaging en als je ooit op zoek bent naar een baan in de technische sector dan mag je mij altijd bellen of mailen.

Hartelijke groet,

Vincent // 0625458998
Info@parttechniek.nl

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact