058 833 0001 info@parttechniek.nl

PART Techniek Banenborrel woensdag 22 februari 2017

PART Techniek is doorlopend op zoek naar enthousiaste techneuten die hun carrière willen versnellen door de volgende stap te maken. Stappen waar aan gedacht kan worden zijn bijvoorbeeld: mechanical engineer, machinebouwer, commissioning engineer (opleidingsmogelijkheid), electrical engineer, cnc verspaner, monteur technische dienst, hoofd technische dienst, en lead engineer.
Graag nodigen wij je uit voor een 1e kennismaking met PART Techniek. Wij organiseren een banenborrel voor technici op ons kantoor te Grou. Kom jij ook? Je bent op woensdag 22 februari vanaf 17.00 uur van harte welkom.
Tijdens de banenborrel kom je meer te weten over interessante uitdagingen die je bij onze opdrachtgevers vindt. We vertellen je graag meer over onze opdrachtgevers, opdrachten en wat je van PART Techniek kunt verwachten. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar 22 februari niet kunnen neem dan contact met ons op om een geheel vrijblijvende 1-op-1 kennismakingsafspraak te maken.
PART Techniek | 058 833 0001 | info@parttechniek.nl

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!