058 833 0001 info@parttechniek.nl

Positiviteit alom! BEDANKT!

Gisteren verscheen het UWV rapport over de metaalsector. Hierin staat dat de metaal- en technologische industrie in de lift zit. Productie groeit en afgelopen 2 jaar was er herstel van werkgelegenheid. Vooral technici zijn moeilijk te vinden; van mbo- tot universitair niveau. In de 13 december verschenen raming voor 2016/2017 van het Centraal Plan Bureau werd ook al voorspeld dat de economische groei doorzet. Ook daar wordt voorspeld dat de werkloosheid verder zal dalen.

Dergelijke positiviteit zien wij ook in de vacatureportefeuille van PART Techniek. We hebben veel vacatures openstaan. Vooral veel voor technisch specialisten in de machinebouw, industrie, werktuigbouwkunde, food & agri en elektrotechniek.

Rapportage UWV http://bit.ly/2ikkZiu , raming CPB http://bit.ly/2hPIYVL , Vacatures PART Techniek http://bit.ly/1SFqQIC

Met dergelijke positiviteit gaan we graag het jaar uit. Eenieder fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2017.

Ook via deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor uw vertrouwen in de dienstverlening van PART Technniek. Wat is 2016 dankzij onze opdrachtgevers en medewerkers een prachtig jaar geworden. Dank daarvoor!

Wij staan vanzelfsprekend in 2017 opnieuw voor u klaar!

Hartelijke groet,

Kees van den Bosch en Iris Mulder

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!