058 833 0001 info@parttechniek.nl

Wil jij ook de PART Techniek Formule 1 kalender 2023?

De ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐Ÿญ ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ zijn binnen!

En een kalender is leuk, maar het wordt nรณg veel leuker als er ook een competitie aan verbonden is. Daarom bieden we er dit jaar ook de mogelijkheid om mee te spelen in de ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐Ÿญ ๐—ฃ๐—ผ๐˜‚๐—น๐—ฒ (en daarmee kans om een ๐—•๐˜‚๐—ด๐—ฎ๐˜๐˜๐—ถ ๐—–๐—ต๐—ถ๐—ฟ๐—ผ๐—ป (1:8) te winnen)!

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท (๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ) ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐Ÿญ ๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป/๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐Ÿญ ๐—ฃ๐—ผ๐˜‚๐—น๐—ฒ?

Stuur een mailtje (kees@parttechniek.nl) of app-je (0641420660) en we regelen het!

 

GEEF JE carriรจre

EEN BOOSTย 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact